Ring så ses vi här!
+468243370
sjofartshuset@sjofartshuset.se
Skeppsbron 10 111 30 STOCKHOLM
KLASSISKT, ELEGANT & TIDLÖST
Instagram Feed
Search

Covid19

Sjöfartshuset gästinformation Covid19

Vi har vidtagit flera åtgärder för att minska risken för smittspridning, och för att du som gäst ska känna dig bekväm och kunna njuta fullt ut av ditt besök hos oss.

Här har alla sällskap en egen lokal med egen tillhörande garderob & toalett, och även egen serveringspersonal.

Vi har ingen publik restaurang utan serverar endast förbokade slutna sällskap.

Våra gästers och personals säkerhet är vår högsta prioritet och vi följer noga Folkhälsomyndighetens rekommendationer och riktlinjer. För att följa direktiven om rekommenderat avstånd har vi begränsat antalet bord i våra konferenslokaler och matsalar, vilket gör att det blir lite luftigare mellan er gäster.

Vi har utökade rutiner för städning av samtliga miljöer. Alla ytor såsom toaletter, dörrhandtag, möbler etc. tvättas med desinfektionsmedel återkommande varje dag.

Handsprit finns tillgängligt i alla våra miljöer och används regelbundet av såväl all personal som av gäster.

Vi lägger stor vikt vid olika sittningstider för att säkerställa en bra spridning av gästantalet.

Att du som gäst är frisk när du kommer till oss är en självklarhet. Och så även för oss som jobbar här. Minsta symtom så är det hemgång. För dig och oss.

Vi har tillfälligt lättat på våra avbokningsvillkor, och ni kan nu avboka ert arrangemang helt utan kostnad fram till 4 veckor innan (ordinarie villkor 12 veckor).

Kontakta oss (och ha lite extra tålamod!)
Det är många som kontaktar oss just nu och vi hoppas att du har förståelse för att det kan ta lite längre tid för oss att återkomma till dig!

Telefon: 08-24 33 70

Mail: sjofartshuset@sjofartshuset.se

Liksom alltid följer Sjöfartshuset Folkhälsomyndighetens alla riktlinjer och rekommendationer. Nu i coronatider är städningen utökad. Alla medarbetare som kommer till jobbet är friska, men det är givetvis inget nytt. Och den gäst som själv känner sjukdomssymptom får vänta med att besöka Sjöfartshuset.